mandag 11. januar 2010

The Boy And The Missing Computer


Hva slags film skal vi lage? Hvor lang tid har vi? Hva må gjøres? Hva skal prioriteres? Har vi laget en realistisk målsetning?

Vi har gjennom noen uker jobbet med filmproduksjon, og dette er noen av spørsmålene vi måtte ta hensyn til. Jeg skal være ærlig å si at jeg tror ikke vi hadde klart å være ferdig til den første fristen, før jul. Det var mye lettere sagt enn gjort at "sånn og sånn skal være ferdig da og da". Vi ble akkurat ferdige i tide, og jeg kan vel med sikkerhet si at vi kunne brukt tiden litt bedre. Men nok om det!

Når det kommer til selve p
rosessen med å lage film, kan jeg vel ikke si at noen på gruppa hadde så mye erfaring. Forrigeår
ets filmprodukter var vel ikke så mye å skryte av (i allefall ikke fra min side). Jeg synes at selve arbeidet har gått bra, og at det har vært et morsomt og lærerikt prosjekt. Vi burde beregnet
og brukt t
iden litt bedre, med andre ord fulgt arbeidsplanen vi lagde helt i starten. Men, vi klarte til slutt å få frem et ferdig produkt som var s
ånn ca det vi tenkte oss. Vi har vært flinke til å skrive møtereferater, og alle på gr
uppen har vært aktive. Selvom vi fant ut at animasjons-effektene vi skulle bruke for å få frem guttens følelser ble litt for tidkrevende, så fikk vi frem flere scener i filmen som understreker disse følelsene minst like bra og bidrar til å forsterke budskapet i filmen.
Personlig er jeg fornøyd med resultatet, selvom noen endringer ble gjort ut i fra manus underveis i filmingen.
Ladys and gentlemen, enjoy; The Boy And The Missing Computer. En film laget av mediamusene production!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar